· 

Top 10 Zoom.nl | Mooiste straatfoto's 2017


Gekozen in de top 10 van de mooiste straatfoto's van 2017! 

Door de redactie van Zoom.nl is mijn straatfoto van de zwerver op straat in Florence (zomer 2017) gekozen als een van de 10 beste straatfoto's van 2017! Opgenomen in de TOP10. Leuk hoor!

 

De kracht bij straatfotografie is om in één foto het karakter van de persoon of de situatie die speelt te laten zien.

 

Klik hier voor het artikel op Zoom.nl. 

Update COVID-19

Fotoshoots zijn weer mogelijk! Vanaf 1 juli  2020 is de algemene regel verruimd. Op buitenlocaties waar vooral sprake is van doorstroming van bezoekers en dus onderling contact beperkt is, geldt geen maximum aantal personen. Iedereen van 18 jaar en ouder houdt 1,5 meter afstand tot personen van 18 jaar en ouder. Kinderen tot en met 12 jaar hoeven onderling en tot volwassenen geen afstand te houden. Ook leden van 1 huishouden hoeven dat niet. Per 1 juli hoeven ook jongeren tot 18 jaar onderling geen 1,5 meter afstand te houden. En natuurlijk houd ik zelf als fotograaf ook de 1,5 meter afstand in acht.Hans Malestein | Barneveld

info@hansmalesteinfotografie.nl