· 

Opdracht Roelof van Middendorp | Orgel Oude Kerk Barneveld

Foto's Orgel CD Roelof van Middendorp

Op zaterdag 30 juni 2018 heeft de Barneveldse organist Roelof van Middendorp tijdens een orgelconcert zijn recent opgenomen orgelsolo CD gepresenteerd. Deze CD is opgenomen in de Oude Kerk van Barneveld.

 

Ik heb in opdracht de foto's morgen verzorgen voor de voorkant van de CD en voor in het CD-boekje. Een super leuke opdracht en een eer om hier een bijdrage aan geleverd te mogen hebben!Reactie schrijven

Commentaren: 0

Update COVID-19

Fotoshoots zijn weer mogelijk! Vanaf 1 juli  2020 is de algemene regel verruimd. Op buitenlocaties waar vooral sprake is van doorstroming van bezoekers en dus onderling contact beperkt is, geldt geen maximum aantal personen. Iedereen van 18 jaar en ouder houdt 1,5 meter afstand tot personen van 18 jaar en ouder. Kinderen tot en met 12 jaar hoeven onderling en tot volwassenen geen afstand te houden. Ook leden van 1 huishouden hoeven dat niet. Per 1 juli hoeven ook jongeren tot 18 jaar onderling geen 1,5 meter afstand te houden. En natuurlijk houd ik zelf als fotograaf ook de 1,5 meter afstand in acht.Hans Malestein | Barneveld

info@hansmalesteinfotografie.nl