· 

Fotoproject | Fotobijbel Royal Jongbloed


In de zomer 2017 schreef Royal Jongbloed een fotowedstrijd uit om foto's te verzamelen voor de uitgave van de Fotobijbel. Daarop kreeg zij ruim 1000 foto's binnen. Een overweldigend aantal, waaruit de jury er uiteindelijk ruim 100 heeft gekozen om in de Fotobijbel op te nemen.

 

Trots dat een foto van mij is opgenomen in de nieuwe Fotobijbel van Royal Jongbloed!

 

Op 26 april 2018 bij Royal Jongbloed in Heerenveen, samen met 40 andere fotografen, een exemplaar van de nieuwe rood letter Fotobijbel in ontvangst mogen nemen.

 

In deze Fotobijbel brengen meer dan honderd foto's de inhoud van de Bijbel dichter bij ons leven. Beelden uit het leven van elke dag leggen de verbinding met Bijbelteksten die tweeduizend jaar geleden geschreven zijn.