· 

Fotoproject | Fotobijbel Royal Jongbloed


In de zomer 2017 schreef Royal Jongbloed een fotowedstrijd uit om foto's te verzamelen voor de uitgave van de Fotobijbel. Daarop kreeg zij ruim 1000 foto's binnen. Een overweldigend aantal, waaruit de jury er uiteindelijk ruim 100 heeft gekozen om in de Fotobijbel op te nemen.

 

Trots dat een foto van mij is opgenomen in de nieuwe Fotobijbel van Royal Jongbloed!

 

Op 26 april 2018 bij Royal Jongbloed in Heerenveen, samen met 40 andere fotografen, een exemplaar van de nieuwe rood letter Fotobijbel in ontvangst mogen nemen.

 

In deze Fotobijbel brengen meer dan honderd foto's de inhoud van de Bijbel dichter bij ons leven. Beelden uit het leven van elke dag leggen de verbinding met Bijbelteksten die tweeduizend jaar geleden geschreven zijn.


Update COVID-19

Fotoshoots zijn weer mogelijk! Vanaf 1 juli  2020 is de algemene regel verruimd. Op buitenlocaties waar vooral sprake is van doorstroming van bezoekers en dus onderling contact beperkt is, geldt geen maximum aantal personen. Iedereen van 18 jaar en ouder houdt 1,5 meter afstand tot personen van 18 jaar en ouder. Kinderen tot en met 12 jaar hoeven onderling en tot volwassenen geen afstand te houden. Ook leden van 1 huishouden hoeven dat niet. Per 1 juli hoeven ook jongeren tot 18 jaar onderling geen 1,5 meter afstand te houden. En natuurlijk houd ik zelf als fotograaf ook de 1,5 meter afstand in acht.Hans Malestein | Barneveld

info@hansmalesteinfotografie.nl