· 

Zwangerschapsshoot | Inge en Marcel met Philiene
Leuke en spontane reactie van Inge toen ze de foto's zag:

Wow!!!  Super gaaf!!

Zijn we echt blij mee!!   Ondanks dat ik een plofhoofd heb zijn het super mooie foto's!

En wat heb je het snel gedaan!!

Reactie schrijven

Commentaren: 0

Update COVID-19

Fotoshoots zijn weer mogelijk! Vanaf 1 juli  2020 is de algemene regel verruimd. Op buitenlocaties waar vooral sprake is van doorstroming van bezoekers en dus onderling contact beperkt is, geldt geen maximum aantal personen. Iedereen van 18 jaar en ouder houdt 1,5 meter afstand tot personen van 18 jaar en ouder. Kinderen tot en met 12 jaar hoeven onderling en tot volwassenen geen afstand te houden. Ook leden van 1 huishouden hoeven dat niet. Per 1 juli hoeven ook jongeren tot 18 jaar onderling geen 1,5 meter afstand te houden. En natuurlijk houd ik zelf als fotograaf ook de 1,5 meter afstand in acht.Hans Malestein | Barneveld

info@hansmalesteinfotografie.nl