· 

Fotoproject | CDA-Gelderland "Gelderse Gezichten"


Vanaf begin 2018 meegedaan met een fotoproject voor het CDA Gelderland: “Gelderse Gezichten”. Het portretteren van gewone Gelderlanders. Samen met 3 andere fotografen: Alexandra Strzelczyk, Marieke de Boer en Marja Poldermans.

 

Op vrijdag 1 november 2019 was dan eindelijk de presentatie van het boek in het Provinciehuis in Arnhem, onder aanwezigheid van een aantal geportretteerden en een aantal CDA-gedeputeerden en CDA-Kamerleden. Onder leiding van Diede Balduk en Liza Kozlowska, de CDA trekkers van dit project.

 

Als afronding van dit project gaan we in januari 2020 nog een dag naar Brussel waar een aantal reportages als expositie worden tentoongesteld in de gangen van het Europees Parlement.

 

Een erg leuk project, veel nieuwe mensen ontmoet en zo kom je nog eens ergens.... 

 

Zie hieronder mijn bijdrage aan dit project tot op dit moment en kijk op www.geldersegezichten.nl voor alle reportages.


Renkum | Kees van Dongen


Ermelo | ds. Peter Verbaan


Ede/Lunteren | Marianne van Roekel


Harderwijk | Olga Maarleveld


Barneveld | Peter van der Woerd


Klik hier voor de website van geldersegezichten.nl om de bijdragen van alle fotografen te bekijken. 

Reactie schrijven

Commentaren: 0

Update COVID-19

Fotoshoots zijn weer mogelijk! Vanaf 1 juli  2020 is de algemene regel verruimd. Op buitenlocaties waar vooral sprake is van doorstroming van bezoekers en dus onderling contact beperkt is, geldt geen maximum aantal personen. Iedereen van 18 jaar en ouder houdt 1,5 meter afstand tot personen van 18 jaar en ouder. Kinderen tot en met 12 jaar hoeven onderling en tot volwassenen geen afstand te houden. Ook leden van 1 huishouden hoeven dat niet. Per 1 juli hoeven ook jongeren tot 18 jaar onderling geen 1,5 meter afstand te houden. En natuurlijk houd ik zelf als fotograaf ook de 1,5 meter afstand in acht.Hans Malestein | Barneveld

info@hansmalesteinfotografie.nl