· 

Linda van Maanen | Voorthuizen vertelt


Wat een super leuk project waar ik aan mee heb mogen werken als fotograaf: het boek "Voorthuizen vertelt" van Linda van Maanen van Linda Communicatie uit Voorthuizen. Dank aan Henny Blokhuis die Linda en mij samen heeft gebracht!

 

Maandagavond 4 november 2019 was de boekpresentatie door Linda van Maanen bij Lounge 3 in Voorthuizen. Toegesproken met mooie woorden van onze burgemeester Asje Van Dijk. Wát een complimenten over dit boek en wat straalde Linda!

 

Het boek "Voorthuizen vertelt" is echt heel erg mooi geworden met interessante verhalen en mooie foto's van 17 dorpsgenoten uit Voorthuizen. Vanaf 5 november 2019 te koop bij de Bruna in Voorthuizen en Barneveld, De Appelboom in Voorthuizen, Museum Nairac in Barneveld én Toeristisch Informatiepunt (Bieb Barneveld). Prijs 22,95.