· 

Voorthuizen vertelt | Boek van Linda van Maanen


Wat een super leuk project waar ik aan mee heb mogen werken als fotograaf: het boek "Voorthuizen vertelt" van Linda van Maanen van Linda Communicatie uit Voorthuizen. Dank aan Henny Blokhuis die Linda en mij samen heeft gebracht!

 

Maandagavond 4 november 2019 was de boekpresentatie door Linda van Maanen bij Lounge 3 in Voorthuizen. Toegesproken met mooie woorden van onze burgemeester Asje Van Dijk. Wát een complimenten over dit boek en wat straalde Linda!

 

Het boek "Voorthuizen vertelt" is echt heel erg mooi geworden met interessante verhalen en mooie foto's van 17 dorpsgenoten uit Voorthuizen. Vanaf 5 november 2019 te koop bij de Bruna in Voorthuizen en Barneveld, De Appelboom in Voorthuizen, Museum Nairac in Barneveld én Toeristisch Informatiepunt (Bieb Barneveld). Prijs 22,95.


Update COVID-19

Fotoshoots zijn weer mogelijk! Vanaf 1 juli  2020 is de algemene regel verruimd. Op buitenlocaties waar vooral sprake is van doorstroming van bezoekers en dus onderling contact beperkt is, geldt geen maximum aantal personen. Iedereen van 18 jaar en ouder houdt 1,5 meter afstand tot personen van 18 jaar en ouder. Kinderen tot en met 12 jaar hoeven onderling en tot volwassenen geen afstand te houden. Ook leden van 1 huishouden hoeven dat niet. Per 1 juli hoeven ook jongeren tot 18 jaar onderling geen 1,5 meter afstand te houden. En natuurlijk houd ik zelf als fotograaf ook de 1,5 meter afstand in acht.Hans Malestein | Barneveld

info@hansmalesteinfotografie.nl