· 

Foto's website | BijTien (airbnb)

BijTien is een zelfstandig klein huisje met blauwe luiken, aan de rand van de Veluwe (Stroe) dat wordt verhuurd door Elly Malestein-Van Malestijn via Airbnb (bijtien.nl). Een fijne plek om te genieten van een glaasje wijn binnen of bij mooi weer buiten. Foto's gemaakt voor de website en airbnb site.


Update COVID-19

Fotoshoots zijn weer mogelijk! Vanaf 1 juli  2020 is de algemene regel verruimd. Op buitenlocaties waar vooral sprake is van doorstroming van bezoekers en dus onderling contact beperkt is, geldt geen maximum aantal personen. Iedereen van 18 jaar en ouder houdt 1,5 meter afstand tot personen van 18 jaar en ouder. Kinderen tot en met 12 jaar hoeven onderling en tot volwassenen geen afstand te houden. Ook leden van 1 huishouden hoeven dat niet. Per 1 juli hoeven ook jongeren tot 18 jaar onderling geen 1,5 meter afstand te houden. En natuurlijk houd ik zelf als fotograaf ook de 1,5 meter afstand in acht.Hans Malestein | Barneveld

info@hansmalesteinfotografie.nl