· 

EMZ Metaaltechniek B.V. | EXCELLENT Magazine

Mark van der Zouwen van EMZ Metaaltechniek B.V. nam contact op of ik foto's wilde maken voor een magazine. "We komen in een exclusief magazine te staan met onze producten van ‘’Doors of Steel”, hiervoor willen we een aantal mooie foto’s hebben". Maar het moest wel snel in verband met de deadline van het magazine. Dan moet je bij mij zijn! Voor Mark in twee schitterende woonhuizen in Barneveld en Lunteren verschillende foto's gemaakt van de stalen deuren. Zie het juli-2020 nummer van EXCELLENT Magazine.

 


Update COVID-19

Fotoshoots zijn weer mogelijk! Vanaf 1 juli  2020 is de algemene regel verruimd. Op buitenlocaties waar vooral sprake is van doorstroming van bezoekers en dus onderling contact beperkt is, geldt geen maximum aantal personen. Iedereen van 18 jaar en ouder houdt 1,5 meter afstand tot personen van 18 jaar en ouder. Kinderen tot en met 12 jaar hoeven onderling en tot volwassenen geen afstand te houden. Ook leden van 1 huishouden hoeven dat niet. Per 1 juli hoeven ook jongeren tot 18 jaar onderling geen 1,5 meter afstand te houden. En natuurlijk houd ik zelf als fotograaf ook de 1,5 meter afstand in acht.Hans Malestein | Barneveld

info@hansmalesteinfotografie.nl